Te koop • € 625.000 k.k.

Zwolsestraat 275A
Den Haag

Aan de voet van de Scheveningse duinen is in 2024 een spectaculair renovatieproject opgeleverd waarbij voormalige bedrijfsruimtes zijn getransformeerd naar acht stijlvolle turn-key appartementen. Het project “The Surf Lofts” wordt gekenmerkt door het gebruik van zeer hoogwaardige materialen, welgekozen kleuren, riante tuinen op het zonnige zuidwesten en plafondhoogtes van meer dan 4 meter in alle woningen.

De locatie in het prestigieuze Belgisch Park is uitstekend te noemen pal om de hoek van de gezellige Gentsestraat, op steenworp afstand van het strand van Scheveningen en gunstig gelegen ten opzichte van internationale organisaties, scholen, traiteurs, kleinschalige horecagelegenheden en speciaalzaken.

Dankzij de aangebrachte energiebesparende voorzieningen beschikt elk appartement aan de achterzijde over een zeer gunstig energielabel A+.

Wijk
Belgisch Park
Prijs
€ 625.000 k.k.
Type
Appartement
Oppervlakte
113m²
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Energielabel
A+
Beschikbaarheid
Te koop
[ { "address": "Zwolsestraat 275", "zipCode": "2587 VD", "city": "Den Haag", "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Is dit je droomhuis?
Plan een bezichtiging

Hartelijk dank voor je reactie

Je bericht is naar ons verzonden, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms